Sevgili takipçilerim;)

18 Temmuz 2010

Ünlülerin pratik güzellik sırları ;)

Hep hayran hayran seyrederim ışıl ışıl ciltlerini ünlülerin ... Sonra parıl parıl gür saçlarının sırrını da çoook merak ederim...ama her seferinde '' O kadar para bende olsa....'' der geçerim:)  Meğer onların da varmış pratik güzellik sırları , umarım işinize yarar , şahsen ben az sonra elimdeki malzemelerle hepsini denicem :) ;

Angelina Jolie
Her ne kadar (bana göre) zayıfladıkça güzelliğinden birşeyler kaybetse de ,hala çook güzel! Bir cilt uzmanından havyarın cilde çook iyi geldiğini duyduktan sonra heğp havyarlı cilt bakım ürünleri kullanmış , bulanınız olursa paylaşın olur mu;)? Zira ben ilk kez duydum :)

Scarlett Johanson
Erkek arkadaşımın da gözdelerinden olduğu için son derece sevdiğim ( ! ) Scarlett burnunu ince göstermeninsırrını şöyle açıklıyormuş ; ''iki renkli pudranın açık tonunu burun kenarlarına , koyu tonunu burun üzerine sürerek ince görünmesini sağlıyorum .'' 

Çağla Şikel 
Saçlarıyla olay kendisi ...Sırrı da tatlı badem yağı maskesiymiş...


Güzin Alkan (oyuncu)
Sodayı buz kalıplarında dondurduktan sonra yüzüne süren oyuncuya göre , bu yöntem cildi sıkılaştırıyor ve yeniliyor .

Eda Taşpınar 
İşte bacak güzeli ikoncanımızdan en can alıcı güzellik sırrı ; kendisi at kılı fırçasıyla bacaklarını her sabah kalkar kalkmaz ve gece yatmadan önce 5 dakika boyunca aşağıdan yukarıya furçalıyormuş , bu da kan dolşamını hızlandırıyormuş!

Ayça Varlıer (Oyuncu)
Göz altı morlukları için 10 dakika patates dilimleri koyuyormuş gözlerine ve vücut nemlendiricisi olarak da favorisi krem ve bebe yağı karışımı !

Eda Özerkan ( Model ve Oyuncu )
Cilt için kayısı yağıyla masaj , saçı için de badem yağı ve yumurta karışımını 2 saat saçında beklettiği bakım kürü favorileri ...! Bu tavsiye de benden olsun , saçınız için böyle bir maskeden sonra saçınızı yıkayacakken sudan önce şampuanı köpürtün ki yağ saçınıza yapışıp kalmasın !
Gila Benezra (Makyöz)
Dudaklarınız nemliyken yumuşak bir diş fırçasıyla fırçalayın ,bu dudakları pürüzsüz , yumuşacık ve dolgun yapıyor! Buna bayıldım !




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...