Sevgili takipçilerim;)

2 Kasım 2010

Blake hala Ugg giyiyooo :) !

                 Çok sıkılmakla beraber ,hala hergün Ugg giyen , ugglardan kurtulmak için sayısız çizme - bot alıp ,yine kendini emektarlarıyla bulan biri olarak Blake Lively gibi tarzını çok beğendiğim bir ünlünün hala Ugg giydiğini görünce çok çok mutlu oldum:) Penn Badley'in de hala yanında olması kendisine duyduğum saygıyı arttıran faktörlerden:)





5 yorum:

  1. bende ugg botlarımdan çok sıkılmama rağmen yine her gün ugg botlarımı giyiyorum bi sürü bot çizme aldım ama onun rahatlığını bulamadım :)

    YanıtlaSil
  2. alıştırdık kendimizi tabi tüylü koccaman tabanlara , yerini hiçbişey alamıyoo :)

    YanıtlaSil
  3. Valla ben de dikkat ettim,ünlüler yeri geliyor daha çok kıymet biliyorlar."yenisi çıktı at kenara"nın fazlası da görgüsüzlük oluyor..Sarah jessica parker'ın da çoğu zaman ugg v.s aynı şeyi uzun müddet giydiğine şahit oldum

    YanıtlaSil
  4. tabii Hollywood ünlülerini kastettim:))

    YanıtlaSil
  5. canım gerçekten haklısın kastın yabancı ünlülerse:)bizde durum biraz dediğin gibi gerçekten ...ama şu da var yurtdışında hiçbiyerde uggların bizdeki kadar popüler olduğunu , işin sahtelerinin 30-40 tl 'ye satılması kadar abartıldığını düşünmüyorum . eğer orda da durum bizdeki kadar vahim olsa bence o ünlülerde uggları rafa kaldırabilirdi;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...