Sevgili takipçilerim;)

29 Ekim 2010

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsuun ;)!

25 Ekim 2010

Sarah Jessica Parker ilk kez şirin gözüktü gözüme ;)

      Şimdiye kadar karşılaştığım tüm ünlülerin bir ışığı olduğunu düşündüm , hepsinin gerçekten popülaritesini hakettiğini de düşündüm ( hani vardır ya klasik '' yakındn güzelmiş-yakışıklıymış muabbeti)...Belki örme fırstım olmdığı için bir türlü ısınamadığım ,''nasıl bu kdr popüler olur, beğenilir ?'' dediğim çok az isim var... Bunlardan biri de Sarah Jessica Parker ... Oyunculuğuna -çok takip etmemekle birlikte- bir lafım yok ...ama gerçekten mimiklerini , yüzünü , fiziğini , nolursa olsun beğenemiyorum .. İlk kez o şirin mi şirin ikizleriyle , hepimizin market alışverişine giderken sık sık yaptığımız kombiniyle çok tatlı gözüktü gözüme:) belki kırmızı halı üzerine değil ama anneliğe çoook yakıştırdım ;) o bıdıkları da yerimmm:)




20 Ekim 2010

Her haliyle güzel ;Scarlett Johanson

Kışın gelmesiyle bende bir saç koyulaştırma sevdası başlar ama 1-2 tondan daha koyusuna cesaret edemem hiç ... Scarlett johansonda doğal sarışın olup ara ara saçını koyulaştırma çılgınlığına kalkışanlradan ( doğal sarışın olup saç koyulştırmak biraz riskli geliyor da... ) ...Her türlü çok güzel ona bi diyecek yok ama , koyu saçın insnı  genç gösterdiğine , gözlere anlam kattığını düşünen ben ,Scarlett'i sarı saçlı ve uçuk pembe tonlrında makyajlı haliyle çooook daha fazla beğeniyorum ;)



15 Ekim 2010

Sade ve güzel ; Hillary Duff

Hiç gerek yok öyle abartılı makyajlara , şuh bakışlara çekici olmak için ... Tabi güzel olmak şartıyla;) Hillary Duff şu haliyle hem çok sade hem çook hoş gözüküyor ...BAYILDIM!

11 Ekim 2010

Seni böyle görmek güzel Rihanna...:)

Uzun zamandır çok asi,rengarenk kombinlerle,çarpıcı renklerle gördüğümüz Rihanna yı bu haliyle görünce şaşırdım ... Hep aşırı 'uç' kombinlerle gördüğümüz Rihanna bu sefer de fazlasıyla sade olmayı seçmiş ... Normalde hiç ama hiç sevmem tek renk giyinmeyi ama gözümü okşadı bu kombin...Belki Rihannayı böyle sade görmeye alışık olmadığımdan , belki pudra rengi hayranı olduğumdan ,sevdim ben bu kombini ;)


6 Ekim 2010

Burcu Esmersoy'dan stil sahibi olmanın 10 kuralı ve benden ekleme-düzeltmeler;)


      Burcu Esmersoy birkaç tüyo vermiş stil sahibi olmaya dair ... çok da önemli noktalara değinmiş ...Ben de kendimce birkaç ekleme düzeltmeyle sizlerle paylaşmak istedim...maddeler Burcu Esmersoy'dan , yanındaki pembe düzeltmeler de benden;)

1. Beyaz t-shirt ve siyah kokteyl elbisesi dolabınızın olmazsa olmazlarıdır.
 Bence ~ bunlara beyaz gömlek ve en kalitelisinden bir trençkot da eklemek lazım sanırsam ;)

2. Zamansız şeyler alın, kazançlı çıkın!
Ben de~sonuna kadar katılıyorum ;)

3. Erkekler tulum, yüksek bel pantolon, büyük gözlükler ve pantolondan görünen iç çamaşırından hoşlanmazlar. Bunları illa giyecekseniz, erkekler tarafından beğenilme beklentinizi yüksek tutmayın! 
Bence~bu maddeden 'erkekler' ibaresini çıkarsakk çok daha güzel olur ;)onlar için ,onlar beğensin diye ve ya onların tarzına göre giyinmek çok yanlış seçimler yaptırıyor bize...

4. Geceden ertesi günün kıyafetini hazırlamak vakit kaybıdır çünkü sabah hangi modda nasıl bir havay a uyanacağınız belli değildir.|
 Bence~Biraz esnek bir kombin hazırlamakta hiç sakınca yok bence..hatta kolaylık bile sağlar..

5. Paranızı kıyafetten çok iç çamaşırı, aksesuar ya da ayakkabıya yatırmanız mantıklıdır çünkü kıyafeti güzel gösteren aslında bunlardır.~sonuna kadar katılıyorum!

6. Dolabınızı renk ve doku gruplarında düzenlemek en kısa zamanda aradığınız şeye ulaşmanınızı sağlayacaktır.~işe yarayabilir gibi gözüküyor ama ben siyahlar üstüsteyken kendi istediğim siyahı bulana kadar hepsini yerle bir ediyorum :) bana yaramıyr yani ... Bence tarza göre gruplandırmak en mantıklısı ...

7. Vücudunuzun en beğendiğiniz bölümlerini ön plana çıkarın, diğerleri görünmez olur.

8. Sahte olanı değil gerçeğini tercih edin, taklit değil orijinalini alın! 
Bence~ Tamamen yanlış bir ifade bence:) çünkü hepimiz çeşit çeşit lv , gucci , marc jacobs kullanacak bütçeye sahip değiliz...maddi gücümüzün yetmediği markaların sahtesini alacağımıza marka takıntısından uzaklaşmak eeeen güzeli ....önemli olan tarzı, kalitesi;)

9. Renkten korkmayın ama aşırıya da kaçmayın. ‘Less is more!’ Asla aklınızdan çıkarmayın.
Bence~ yaz için aynı şeyi söyleyemicem ... zıt renklerink kombinasyonu mükemmel kombinler çıkarabiliyor ortaya...

10. Kendinizi sevin! Bence~tabii ki kendimizi sevmeliyiz ama öncelik kendimizi tanımakta!aynaya biraz objektif bakmalı ve moda olandan çok kendimize yakışanı giymeliyiz... ''Amaaaaan kimler giyiyo ben mi giyemicem'' gibi düşüncelerle gerçekten vücut tipimize hiç de yakışmayan kıyaetlerle çıkmayalım dışarı nolur;) Kendine gereksiz güven de sorun yaratabiliyo bazen ..

Herkese koccamaaan sevgiler;)XoXooo....!

5 Ekim 2010

Bitmesin tulum modası ...

  Her ne kadar giyim alanı -benim için- dar da olsa ,ister yazlık ister kışlık olsun her modeline bayılıyorum tulumların... Bu sezon da bol bol giyicekmişiz... 
Üstteki tulumu geçen sene mangodan almıştım ... Hala etiketiyle dolabımda sırasını beklemekte ; Biraz daha giyemezsem elifin outletinde :)







Muks mu alıcak Ugg'ların yerini ?

Bu senenin çılgınlığı ne olucak acaba diye düşünürken sık sık Muks larla ilgili haberlere rastladığımı farkettim... Ugglardan yakınmaya bıkmaya geçen sene başladık , bu sene rafa kalkarlar sanırım ( dediğime bakmayın , hava soğur soğumaz sarıldım yine ugglarıma:S ) ... Peki Muks alabilir mi ki Ugg çılgınlığının yerini?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...