Sevgili takipçilerim;)

15 Şubat 2010

Bütçeye zarar vermeden gardrop , stil yenileme yolları ;)

Size de oluyordur eminim , alısveris dönüsü aldıklarınıza bakıp, ''neden aldım ki simdi aynısının grisi varken ? '' ya da '' güzel de neyle kombinlenir ki bu ya amaaan !! '' dediğimiz seyler;) ama inanın gün geliyo hepsi islevsellesiyo...Sıkıldıklarımız için de biz biseyler yapıcaz artık napalım;) Bakalım neler yababiliriz ; 

- Renk takıntılarımızdan kurtulabiliriz mesela , farklı - uyumsuz renkleri bir arada kullanmaktan çekinmeyerek , ya da bize hiç yakısmadığını düsündüğümüz renkleri kullanarak değisiklik yapabiliriz!Bi blazerde sarı rengin bu kadar güzel durabileceğini ben düsünmezdim mesela...Olur da rastlarsam kaçırmam artık ;)


-Ayrıntılarda yenilik! Fena halde düğme değistirmeye takmıs durumdayım ! Sıradan bir ceketimin düğmelerini değistirince o kadar sevmeye basladım ki ! Ayrıca zımba satın aldım ; giymekten sıkıldığım ,sıradanlasmıs bir kıyafetim ya da çantam ı zımbalıyarak kurtarıcam dolabın ücra köselerinden;),iste aldığım düğmelerden birkaçı zımbalarım , ve düğmelerle yenilenmis ceketim;)

-Bos zaman sart! ; Bos bir zaman bulduğunuzda hiç üsenmeyin ! Açın dolabınızı , saçma sapan kombinler yapın , o kadar güzel sonuçlar elde edeceksiniz ki ! 

-Çoraplar!!  Hazır su sıralar modayken rengarenk ve desenli çoraplar edinin ! Sürekli giydiğiniz elbise,etek ya da sortunuz o çoraplarla yepyeni bi görüntü kazanacak ,Aaaa bu arada çok oldu,duymayan kalmamıstır sanırım ama penti 'de %80 indirim var desenli çoralarda;)duymayanlar varsa yakalasınlar indirimi ucundan;)
 

-Hiç giyilmeyenlerden arındırın dolabınızı ; O kalabalık içinde nasıl en kullanıslıları bulup değerlendireceksiniz ki? Kuru bi kalabalık hem göz yoruyor , hem giyilebilecek olanları gölgeliyor !Elinizin altında az ve öz parça olsun , gerisinden ya bi an önce kurtulmak ya da kaldırmak sart !;)

Öyle yeni sezon baslıyor diye dısarı kosmayın hemen ! Elinizin altındakilerle ilgilenin önce , o kadar ise yarıyor ki;)!!!

2 yorum:

  1. Elifcim bu aralar çorap takıntısı yaşıyorum da şu pauntiyeli ve yıldızlı olanı nerden buldun acaba?

    YanıtlaSil
  2. Canııımm , hosgeldin bloguma;) onları bi siteden buldum aslında aralarınsan sadece çiçekli ve yıldızlı olanların benzerleri var bende
    yıldızlı olan topshop'ın bi önceki sezonundan , indirimden almıs bi arkadasım benim için
    çiçekli olan da pentiden
    puantiyeliye ben de hiç rastlayamadım henüz
    ;( bulur bulmaz haber uçurucam sana

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...