Sevgili takipçilerim;)

7 Mart 2010

Bahar geliyo ; Rejim Baslasııınn ;) !


Kısın nası oluyo bilmiyorum ama hoooop die 2-3 kilo gelip yapısıyo üzerime
Her hafta defile fotolarına iç geçirip baslamaya karar verdiğim ama  sabahın köründe starbucks'ın yolunu tutarak ya da  ''aaayh hadi su tarifi bi deniyim'' diye kremalı kekler yaparak baslamadan bitirdiğim diyetime baslama zamanı geldii ;) sonuçları , neler yaptığımı sizlerle ,sizleri de sıkmadan paylasıcam arada ; motivasyon olur belki hem kendim hem kilo verme niyetinde olanlar için ;)


4 yorum:

  1. elifcim,
    benim blogumu takip edebilirsin belki sana yararlı olabilir diyetin için.
    karar verdiğin anda başla ve hedefinin-ulaşmak istediğin noktaya neden ulaşmak istediğini karar ver ve odaklan. motivasyonunda oldukça etkili olur.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten blogunuza çok ihtiyacım olucak bu dönemde , uzun süredir ilgilenmiyorum çünkü beslenmeyle ilgili konularla;)
    çoktan basladım bile blogunuzu incelemeye;)
    ilginize çok ama çok tesekkür ederim
    sevgilerr;)

    YanıtlaSil
  3. Ben diyet yazılarını zevkle takip ederim, paylaş cnm mutlaka:) Bende 3 aydır spor ve diyet yapıyorum, çok kararlıyım yaza kdr inceleceğim :) Kendimi fazla kasmadan yapıyorum bu sefer, çünkü eskiden çok sıkı diyetlerle verdiğim kiloların hepsini geri aldım. Ayrıca senin fazlan olduğunu düşünmüyorum ama kişi kendini daha iyi bilir, rahatsız oluyorsan başlamalısın tabiki, sonuçta insan aynaya baktığında kendini beğenmeli:) Haydi bakalım hepimize sağlıklı diyetler :)

    YanıtlaSil
  4. Canııım çok tesekkür ederim ama dediğin gibi , insanın kendisine batıyor kilolar ; dısarıya yansımayan kilo alıs-verislerimiz bile çok rahatsız edidi olabiliyor ne yazık ki;(
    İlk günüm basarılı sayılır , bende senin gibi fazla kasmadan kendimi sıkmadan yapmak istiyorum
    Sık sık da paylasıcam ilerleyen zamanlarda
    motive edelim birbirimizi bol bol ;) sonra gelsin kombinlerr;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...