Sevgili takipçilerim;)

15 Mart 2010

İndirimi seviyorum !!

Öylesine dolasırken bi Outlet alısveris merkezinde buldum yine kendimi ; İndirimin abartıldığı mağazaları sevmiyorum aslında, insan hiç ihtiyacı olmayan ıvır zıvırlarla dolduruyor dolabını o mağazalar yüzünden ;) Ama dayanamadım , girdim yine o indirimin dibine vuran mağazalara , ganimetleri sizinle paylasiim istedim ; 


Elbise , tayt ve minik el çantası Mango'dan ; el çantasının krem rengini sezondan kimbilir ne kadara makyaj çantası yerine kullanmak için almıstım ; outlette 5,90a bulunca almasam olmazdı ;)

Kemer Mudo outletten ; sezonda gri bir kemere ihtiyacım varken denemistim ama yine Mudodan baska bir gri kemer almıstım ; bu kemerin fiyatı da 39 TL 'ydi o zaman ; Mudo outlette 9,90 suan ,bir ziyaret edin derim;)

7 yorum:

  1. elif mng nun outletini gezmeyi bırakmıştım hep aynı modeller diye, ama elbise katkat oluşuyla güzel görünüyor, keyifle kullan

    YanıtlaSil
  2. elbise çok tatlı
    kesimi de sezoun modasına uygun

    YanıtlaSil
  3. Çok tesekkür ederim Sevgili Moderator;) bende sürekli kendime engel oluyordum mango outlete girmemek için , ne alsam giymiyordum ama elbise gerçekten çok güzel duruyor , çok da rahat , bi denenmeye değer,tavsiye ederim ;)

    Sevgili Happiness is a Warm Gun ;çok tesekkür ederim; hem elbise hakkındaki hem de blogtaki ilk yorumun için, Hosgeldiin ! ;)

    YanıtlaSil
  4. cok zevklisin canim gul gule giy

    YanıtlaSil
  5. çok tesekkür ederim canıımmm ;)

    YanıtlaSil
  6. Kemere bayıldım bu arada, güle gülee kullan:)

    YanıtlaSil
  7. Çok tesekkürler sevgili chilek;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...