Sevgili takipçilerim;)

10 Mart 2010

Neon renkler mi pudra rengi mi ;)?

Bahar telası son derece sarmıs durumda beni ; Neler giyicez, en sevdiğim ,en çok kullandığım parçalar neler olucak çok merak ediyorum ;)
Bir sürü haber okuyorum neon renklerin popüler olacağından bahseden;aksesuarda giyimde ayakkabıda makyajda vs çok revaçta olacakmıs neon renkler... Diğer yandan çoğu marka  yeni sezonda pudra rengini kullanmıs bol bol ;ben karar veremedim; hangisi daha giyilesi acaba?



10 yorum:

  1. pudra daha çok son bahar rengi. ilk bahara canlılık lazım moda devleri ne derse desin her mevsimin bi ruhu var. kainatın bize bağışladığı şeyi moda diye bozmayalım çiçek, böcek, mor, pembe, sarı, yeşil ilkbaharda iyi gider.

    YanıtlaSil
  2. cıvıl cıvıl renkler ne güzel artık bahar gelsin havalar ısınsın artık :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili aylak kadın ; çook doğru kesinlikle , elimizde olmadan etkileniyoruz , özellikle sevdiğimiz markalar belli bir renge ağırlık verince sezonlarında o renge bürünüveriyoruz;) Ama bahar capcanlı renklerle çook daha güzel kesinlikle;)!

    ve Sevgili Ceyda ; artık benim de canıma tak etti , bian önce ısınsa da kurtulsak kıslıklardan;)Ankara bugün verdi sinyalleri ,baharın geldiğine dair;)

    YanıtlaSil
  4. bence son yılların en bomba renk modası ten renkleri,pudra tonları:)
    neon renkler heryıl birşekilde çıkıyor karşımıza.
    ayrıca yazın bronzlaşmış tende çok hoş duracağına eminim:))

    YanıtlaSil
  5. pudra rengi bronz tenle birlesince gece kıyafetlerinde çok güzel duruyormus gerçekten sevgili Rh+,bu yazı için birkaç fotoya bakarken farkettim;) iki yaz düğünümüz var bu sene , pudra rengi bir elbise arayısındayım ;)

    YanıtlaSil
  6. baharda pudra renkler yazın da neon derim ben neonu tek geçerim:):):)

    YanıtlaSil
  7. ben de neona alısmak için ilk adımı attım bugün ;) bütün kıs siyahlar griler içinde boğuldumm , neon ojelerle baslıyorum bugünden itibaren ;) biraz erken oldu ama

    YanıtlaSil
  8. düğün için çok trendy bir seçim olur,geçen yıl başlayan pudra tonları modasına ben seçimimi yaparak,üni.mezuniyet elbisemi pudra tonlarında diktirmiştim:))

    YanıtlaSil
  9. Gizzy'e katılıyorum baharda pudra yazın neon:)

    YanıtlaSil
  10. Neon tabikide herşeyim neon olsa bıkmam ben:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...