Sevgili takipçilerim;)

7 Nisan 2010

İstiyorum ,Almalıyım , Yardım istiyorum ;)


Geçen yazdan beri Vivienne Westwood Melissa ' nın kalplilerine takmıs , feci takıntı yapmıs durumdayım ;( ! Ama Ankara'da bulamadığım Gittigidiyorda da imitasyonlarının kol gezdiğini bildiğim için cesaret edip alamadığım ayakkabıları nerden temin edebilirim ? Yardım etmek isteyen GG'den alan,alan birini tanıyan var mı ?Çok acı bi haykırıs oldu ama bayılıyorum her rengine ayrı ayrı ;)


13 yorum:

  1. http://www.my-wardrobe.com esas burası var ben buradan sipariş etmeyi planlıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Sen en iyisi yine gittigidiyor dan al,bende baktım..bazıları orjinal gozukuyodu ama emin olamıyor tabi insan:?

    YanıtlaSil
  3. canım ordaki tüm fotolar ebayden kopyalanmıs
    :( belki orjinal getirtenler vardır tabi günahlarını almamak lazım ama içime sinmio hiç aaah ah
    pretty pinky haberleselim olur mu, olur da ordan sipariş edersen ben de kendimde güç bulurum belki ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu modeller kesinlikle coook guzeller..Benim favorim kirmizi olan ayakkabi oldu..Cok carpici :)

    YanıtlaSil
  5. merhaba tatlım ben gg den aldım yelizin günlüğünde bahsetmiştim. gerçekten birebir aynısı ben çok memnun kaldım çok kullanışlımı bilmiyorum ama görüntüsü yeter :) japonlady den aldım beyazı kendime almıştım pembe somon gibi olanıda arkadaşım aldı ama ben pembeyi daha çok beğendim bide pembe edinicem. gerçekten çok güzel ve kokulular :))

    YanıtlaSil
  6. Canım ben Home Store'da denemiştim ama hala var mı bilemiyorum. Yolun düşerse bir bak istersen...

    YanıtlaSil
  7. yorumu yolladıktan sonra geldi aklıma :) baktım hala varmış http://www.raffaello-network.com buradaki herşey orjinal.

    YanıtlaSil
  8. did dans la mode çok tesekkür ederim;) hemen home store a bakıcam , bi soriim bakalım belki yaz sezonunda gelicektir;) siteyi de simdi ziyaret edicem ;nasıl durmustu canım denediğinde?rahatlık ve görüntü açısından ?

    sevgili köfte ;) ben de yeliz'de senin yazının altına yrum yabmıstım ikisi de çok güzeller güle güle kullanın ;) ben de iki renk arasında çok kararsızım en güzellerini seçmissiniz sen ve arkadasın ;)
    en kısa zamanda benim de olsun das aylasiim sizlerle nolurr!

    YanıtlaSil
  9. Canım görüntü o kadar güzeldi ki rahatlığına dikkat etmedim desem yalan olmaz :) Kendimi görüntüye kaptırdım sanırım :)

    YanıtlaSil
  10. yaaa!! çok heyecanlandım almalıyım ;( !
    ne renkti canım denediğin ? çok soru sordum biliyorum ama fikrin önemli bnm için

    YanıtlaSil
  11. airport alışveriş merkezinde bilstore var oraya bakabilirsin ben en son denediğimde 189 du yanlış hatırlamıyosam outlet yeri orası daha uygun oluyo normalden ama numara problemi yaşamıştım , sevgilimde lastik bi ayakkabıya o kdr para bayılma dedi beni vazgeçirmişti :) bende dün imitasyonunu aldım kokusu dışında birebir aynı heves almak için gayet güzeller :) e darısı başına

    YanıtlaSil
  12. Biraz geç bir cevap oldu ama benim denediğim mavi-kırmızı kalpliydi bir de somon-siyah kalpliyi denedim ikisi de süperdi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...