Sevgili takipçilerim;)

8 Haziran 2010

2010 MTV Sinema Ödülleri'nden seçmelerr;)!

Sürekli yok onun surası bunun burası olmamıs diye söylenmeyi bi kenara bırakıyorum ve daha optimist yorumlar yapabilmek adına MTV Sinema Ödülleri Gecesinden sadece beğendiklerimi sizinle paylasmak istiyorum ; 
İki hafta sonraki düğün için de giyecek birseyim yok henüz ; onun da telasıyla daha bi alıcı gözüyle bakıyorum kıyafetlere ;Sizden yardım istiyorum ; normalde hem kendilerinden hem tarzlarından hiç  haz etmediğim Hilton kardeslerin elbiselerine benzer elbiseleri nerden bulabilirim ki acaba ;(?


Audrina patridge'in elbisesi ısıl ısıl , çok hosuma gitti ; ama o ayakkabılar nedir yahu ;( zarif bir ayakkabıyla tamamlansa , belki birazcık da daha kısa olsa çok hos olmazmıymıs? Bakıııın !



5 yorum:

  1. oha ne biçim ayakkabı be.. kot altına giyilcek gibi.. elbıse ile alakası yok bence..

    YanıtlaSil
  2. paris hiltonu hic sevmem, hatta nefret bile ediyorum diyeblrm, fakat elbisesi gercekten tatliymis..
    ben istanbulda yasamadigim icin sana yardimci olamicam maalesef =/

    YanıtlaSil
  3. bu arada hilton'lar da gözüme ilk defa güzel gözüktüler.. yani bıseye benzemısler. hiç sevmem normalde ama bu sfr yıgıdı öldür haklarını ver..

    YanıtlaSil
  4. Yalnızz elbiseleeer dışındaa ayakkabılara da taptım =O cidden optimist olmak en iyisi ne gerek var rüküşleri çıkarıp delirmeye buralarda (:

    YanıtlaSil
  5. Günescimm ; son fotodaki ayakkabı dimi canım yaa ? ben de baktıkça yoruluyorum yazık etmis o fiziğe elbiseye ,bacaklarını da kalın göstermis gibi geldi

    Senacıım ben Ankara'dayım ama sanırım burda da yasamıosun ;( acil bi elbise bulmam lazım ama bunun için bi çabam da yok ; hayırlısı ;)

    Sevgili modafobik , sanırım bu ilk yorumun hooossgeldiinn;)!!! bence de canım bundan sora mümkün oldukça en beğendiklerimi eklicem genelde;) benim de gözüm gönlüm açıldı !!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...