Sevgili takipçilerim;)

6 Ekim 2010

Burcu Esmersoy'dan stil sahibi olmanın 10 kuralı ve benden ekleme-düzeltmeler;)


      Burcu Esmersoy birkaç tüyo vermiş stil sahibi olmaya dair ... çok da önemli noktalara değinmiş ...Ben de kendimce birkaç ekleme düzeltmeyle sizlerle paylaşmak istedim...maddeler Burcu Esmersoy'dan , yanındaki pembe düzeltmeler de benden;)

1. Beyaz t-shirt ve siyah kokteyl elbisesi dolabınızın olmazsa olmazlarıdır.
 Bence ~ bunlara beyaz gömlek ve en kalitelisinden bir trençkot da eklemek lazım sanırsam ;)

2. Zamansız şeyler alın, kazançlı çıkın!
Ben de~sonuna kadar katılıyorum ;)

3. Erkekler tulum, yüksek bel pantolon, büyük gözlükler ve pantolondan görünen iç çamaşırından hoşlanmazlar. Bunları illa giyecekseniz, erkekler tarafından beğenilme beklentinizi yüksek tutmayın! 
Bence~bu maddeden 'erkekler' ibaresini çıkarsakk çok daha güzel olur ;)onlar için ,onlar beğensin diye ve ya onların tarzına göre giyinmek çok yanlış seçimler yaptırıyor bize...

4. Geceden ertesi günün kıyafetini hazırlamak vakit kaybıdır çünkü sabah hangi modda nasıl bir havay a uyanacağınız belli değildir.|
 Bence~Biraz esnek bir kombin hazırlamakta hiç sakınca yok bence..hatta kolaylık bile sağlar..

5. Paranızı kıyafetten çok iç çamaşırı, aksesuar ya da ayakkabıya yatırmanız mantıklıdır çünkü kıyafeti güzel gösteren aslında bunlardır.~sonuna kadar katılıyorum!

6. Dolabınızı renk ve doku gruplarında düzenlemek en kısa zamanda aradığınız şeye ulaşmanınızı sağlayacaktır.~işe yarayabilir gibi gözüküyor ama ben siyahlar üstüsteyken kendi istediğim siyahı bulana kadar hepsini yerle bir ediyorum :) bana yaramıyr yani ... Bence tarza göre gruplandırmak en mantıklısı ...

7. Vücudunuzun en beğendiğiniz bölümlerini ön plana çıkarın, diğerleri görünmez olur.

8. Sahte olanı değil gerçeğini tercih edin, taklit değil orijinalini alın! 
Bence~ Tamamen yanlış bir ifade bence:) çünkü hepimiz çeşit çeşit lv , gucci , marc jacobs kullanacak bütçeye sahip değiliz...maddi gücümüzün yetmediği markaların sahtesini alacağımıza marka takıntısından uzaklaşmak eeeen güzeli ....önemli olan tarzı, kalitesi;)

9. Renkten korkmayın ama aşırıya da kaçmayın. ‘Less is more!’ Asla aklınızdan çıkarmayın.
Bence~ yaz için aynı şeyi söyleyemicem ... zıt renklerink kombinasyonu mükemmel kombinler çıkarabiliyor ortaya...

10. Kendinizi sevin! Bence~tabii ki kendimizi sevmeliyiz ama öncelik kendimizi tanımakta!aynaya biraz objektif bakmalı ve moda olandan çok kendimize yakışanı giymeliyiz... ''Amaaaaan kimler giyiyo ben mi giyemicem'' gibi düşüncelerle gerçekten vücut tipimize hiç de yakışmayan kıyaetlerle çıkmayalım dışarı nolur;) Kendine gereksiz güven de sorun yaratabiliyo bazen ..

Herkese koccamaaan sevgiler;)XoXooo....!

4 yorum:

  1. burcu esmersoyun dediklerinden çok senin eklemelerine katılıyorum:):) yoksa mutlaka orjinalini alın taklit almayın, erkekler şunu sever bunu sevmez diye söylemek kolay:) dediğin gibi en önemlisi kendinizi ne kadar beğeniyor olursanız olun fiziğinizin farkında olmak ve moda diye ya da herkes neler giyiyo diye hiç olmadık şeylerle çıkmamak:) çok hak verdim valla:):)

    YanıtlaSil
  2. canıııım ,teşekkür ederim;) çok haklısın,'farkındalık' tam uygun kelime aslında!fiziğimizin , bütçemizin , görüntümüzün farkında olmak çook önemli ;)

    YanıtlaSil
  3. ya ben zaaten burcu esmersoyu sevmem.. geregınden fzla abrtılmıs bır kadın. sankı basıma moda ilahı. senın dedıklerın daha dogru. kendınle barısık ol, cok dombili ol, kısa tshirt giy.. dar pantalon giy.. olur mu bu??? kendi vucuduna göre giyecen. kendinle barısık da olmican o kdr.. kendi para içinde ve iyi vucutlu oldugu için kendine kebab hayat..

    YanıtlaSil
  4. güneşçiiimm , ne güzel söyledin ... her türlü imkanı olan için konuşmak çok kolay oluyo cidden ...
    kendi fiziğine giyinme konusu da en büyük yaram , sokakta görüp uyarasım gelio bazen ...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...