Sevgili takipçilerim;)

20 Ekim 2010

Her haliyle güzel ;Scarlett Johanson

Kışın gelmesiyle bende bir saç koyulaştırma sevdası başlar ama 1-2 tondan daha koyusuna cesaret edemem hiç ... Scarlett johansonda doğal sarışın olup ara ara saçını koyulaştırma çılgınlığına kalkışanlradan ( doğal sarışın olup saç koyulştırmak biraz riskli geliyor da... ) ...Her türlü çok güzel ona bi diyecek yok ama , koyu saçın insnı  genç gösterdiğine , gözlere anlam kattığını düşünen ben ,Scarlett'i sarı saçlı ve uçuk pembe tonlrında makyajlı haliyle çooook daha fazla beğeniyorum ;)



3 yorum:

  1. su en acık sarı hali de cok iyi deil.. cunku kırmızı halıda makyajlı bakımlı ama gunlukte cok ktü oluyor. soluk ve sacları yoluk yoluk oluo.. ama su 2. koyu sarı basak sarı mıdır nedir. o renk harıka ya.. ona da cok yakısıor. koyu hiç yapmasın zaten bencede..

    YanıtlaSil
  2. bence de sarışın hali daha güzel, gerçi her hali güzel :) fakat doğal sarışın değil johansson, the horse whisperer'da henüz 13-14 yaşındayken görmüştük, saçı gayet de kahverengiydi orada. 20'sinden sonra sarışın oldu. devam da etsin sarışınlığa bence, özellikle platin sarısı süper oluyor.

    YanıtlaSil
  3. aaa saçı sarı diil mi normalde?olleyy o bile dol srışın diil;;) teni sarışınmış gibi bi izlenim bırakmış demekki ben de ... kesinlikle sarışın olmalı-öyle de kalmalı...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...