Sevgili takipçilerim;)

30 Nisan 2010

Alısveris siteleri ;)

İnternetten alısveris gitgide yaygınlasıyo ! Bikaç sene önce hiç cesaret edemezken ,simdi müptelası oldum ;) bildiklerimi paylasiim , bilmediklerimi sizden öğreniyim istedim ;) 

     En yaygınları  , hem alısveris hem satıs yapma imkanı sundukları için bu kadar seviliyorlar sanırım ;) Ben de her türlü faydalanıyorum ;) 

     Giyimden kozmetiğe ve hatta ev dekorasyonuna kadar her türlü ürüne yer vermesleri ve gözde markaların ürünlerini satısa sunmalarıyla ikisi de harika ;)Markafoni ürünlerin satısını sabah 7 30 'da baslattığından kalkar kalkmaz ilk onu kontrol ediyorum ;) davetiye isteyen varsa seve seve yollayabilirimmm ! Markafoni'de Beymen çantalar , Limango'da ise Shiseido Kozmetik ürünleri satısta! Bakmadan geçmeyin;)


     Ben hiç alısveris yapmadım henüz ; ama yapan arkadaslarım çok memnun kaldılar , Ben de sizin için sadece $10 olan sezonun gözde rengi pudra renkte elbiseyi seçtim ,Bir denim tutkunu olarak sadece $26 olan ayakkabıya da bayıldım !

 
     Her ne kadar fiyatlarının sattıkları ürünler için fazla olduğunu düsünsem de erkek arkadasım için iki kere alısveris yaptım ve çok memnun kaldım ; site yönetimi de her konuda çok yardımcı oluyor Elbise siteden  mesela; H&M ; 111 tl'den 39 tl ' ye inmis ;)



     Çook eğlenceli ! T-shirt giymeyi sevenler ve farklı olmak isteyenler için bire bir , istediğiniz gibi tasarladığınız t-shirtleri satın alabiliyor , bir de o tasarımınızla ''haftanın t-shirtü'' yarısmasına katılabiliyorsunuz ; ayrıca diğer tasarım t-shirtlerden de siparis edebiliyorsunuz! Kesinlikle çok yaratıcı  ! Erkek arkadasınıza da böyle bir sürpriz yapabilirsiniz;)



     Biraz tuzlu olmakla beraber Dünya markalarını nispeten uygun fiyatlarla sunuyor site;)  Gucci,Christian Louboutin , Fendi , Vera Wang gibi markalara ulasabileceğiniz bir site ;buyrunuuzz;)
 


Her ne kadar bazıları hüsranla , hayal kırıklığıyla sonuçlansa da oturduğumuz yerden alısveris imkanı sağlayan bu sitelerden alısveris çook eğlenceli ! İpin ucunu fazla kaçırmamak sartıyla tabii ;)

26 Nisan 2010

Hande Yener'e Neler Oluyor!!

Hande Yener'in ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum ; röfleli saçları , göbeği açık t-shirtüyle çok toydu ; ama ben sarkılarını çok  severdim ; 
Sonra bence en büyük çıkısı ''Kırmızı'' olmustu , o zaman da tarzını çok ama çok beğenmeye basladım Türkçe dinlemememe rağmen 
Hadiiiii sonra sevgilisinin de etkisinde kalarak elektronik tarzıyla çıktı ,saçlar her hafta farklı bir marjinal renge boyandı vs  ( böyle dediğime bakmayın , müziği en çok o zamanlar hitap etti bana aslında) O zamanlar pop söylediği dönemlerden utandığını söylüyordu birçok röportajında hatta!
Simdi tekrar özüme döndüm diye çıktı ve sıfır oldu benim gözümde ; bence tarzını bulmak için gidip gelicek kadar basında değil kariyerinin; Birçok hayranını da hayal kırıklığına uğrattı 
Bu gel gitlerine reklam çabası mı diyelim , yoksa ayrılık yasayan her bayanınki gibi cinsiyetimizden kaynaklanan bi bosluğa düsme durumumu bilemedim
Ama itiraf da edelim ; Müziği , tarzı ,tutarsızlığı bi yana ; kesinlikle çok daha güzel giyinmeye basladı;)

20 Nisan 2010

Sezonun hitleri birlikte kullanılırsa...

İste kıs sezonunda sıkça kullanılan leopar desenli çoraplar ve baharın gelmesiyle heeer markanın yeni sezonunda sık sık karsımıza çıkan çizgili desen bir arada!!! Kendi üzerimde görsem beğenmiceimden adım gibi eminim ama bu kombine bayıldım 
Katy perry de tüm marjinalliğini konusturarak gül-çiçek desenli blazeri,Wayfarerımsı gözlükleri ve Vivienne Westwood larıyla çoook tatlı ! 
Yırtık Jean, Blazer ceket  ve beyaz Balenciaga esliğinde,çok tartısılan ve gözümüzün bir türlü alısamadığı sabolar;) Bence böyle kombinler gördükçe alısmaya baslayabiliriz yavas yavas ;) ;

7 Nisan 2010

İstiyorum ,Almalıyım , Yardım istiyorum ;)


Geçen yazdan beri Vivienne Westwood Melissa ' nın kalplilerine takmıs , feci takıntı yapmıs durumdayım ;( ! Ama Ankara'da bulamadığım Gittigidiyorda da imitasyonlarının kol gezdiğini bildiğim için cesaret edip alamadığım ayakkabıları nerden temin edebilirim ? Yardım etmek isteyen GG'den alan,alan birini tanıyan var mı ?Çok acı bi haykırıs oldu ama bayılıyorum her rengine ayrı ayrı ;)


Diz Üstü Çoraplar Fora!!!Nasıl giyicez ama ???

Dizüstü çoraplar en sıradan kombinlere  bile bi hareket bi baskalık katıyor , ama giymek hem cesaret hem de hayal gücü istiyor , bir de uygun bacaklar lazım tabii;) Her kombinde ayrı ayrı çok sevdim duruslarınıı ! İyice ısınsa da havalar denesek !Bu ablalarımızı ve gossip girl ikonası Blake Lively 'yi de basarılı buldum ;)



Basarısız rejimler için üzülmeye son ;)

Bahar geldi , yaz yaklasıyo vs derken bir kilo verme telasıdır gidiyor bende ve yakın çevremde ;) Rejime köstek olucak birsürü dıs etken olunca insan  avuntu arıyor deli gibi 
Bakın bulduklarıma ;) Benim için yeteri kadar avuntu oldu bugünlük;
Renee Zellweger Brigitte Jones'un Günlüğünde ne kadar da sevimliydi ; Tamam orda fit değildi ama damarlı bacaklarının da çok hos gözüktüğü söylenemez 
Tamam tamamen sanssızlık bu foto , o kabul ; Ama yinede asırı zayıflığın da kötü durabileceğinin  kanıtı olabilecek bir foto ;) Kate Moss kilo al biraaazzz ;) !

6 Nisan 2010

Yapmayın noolur;( !

Hep diyorum ; bloglarda neden yabancı ünlülerin sokak fotoları var neden bizimkilerin fotoları yok diye 
Hatta blogumun ilk postlarında özellikle bizin sokaklarımızdan bizim ünlüllerimizden kombinlere yer vermeyi düsündüğümü söylemistim ama söyle bi göz atınca durum feci ;( Animal printi kullanan Demet Akalın ve Deniz Berdan çok basarısız gözüktü gözüme ; 

Aynı sekilde moda ikonalarımızdan biri olarak gösterilen Eda Taspınar  mükemmel bir fiziği olmasına ve aslında ayrı ayrı çok güzel parçalar kullanıyor olmasına rağmen ne yapıp ediyor ve müthis göz yoruyor bazen ;

 

Yeni Converse Slim !!


Bakıyorum bakıyorum bi türlü gözüm alısamıyor ; ablamın ergenlik çağlarında tanısmıstım ben converse'le 90'ların baslarıydı ; her sene tarz değistirirdi ablam rockçı ,rapçi sonra madonna hastası bi pop asığı oluverirdi çok kısa zaman dilimlerinde;) Ama hangi tarzda olursa olsun  ayağında converse olurdu O zamandan beri çok severim ve klasikten geçemem gibi geliyo !
Bakalım ne kadar zaman alacak bunlara gözümüzün alısması;)


3 Nisan 2010

Takunya modası ; Yok artık !!!;)

Yeliz'de ve Glam's World'de rastlamıstım bu modaya ve çook içten bi ''yook artık !'' demistim !Ama sonra bu kombini gördüm ve saygı duydum ;diğerlerinden biraz farklı ;daha giyilesi ve açıkça gösteriyor ki takunyayla da sık olunabiliyormus;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...