Sevgili takipçilerim;)

7 Şubat 2012

NEW IN ...

İndirimin son demlerini yaşıyoruz ne yazık ki ... Kredi kartlarımızın başına gelecekleri düşünmeden alışveriş çılgınlığı yapabileceğimiz günleri geride bırakma zamanı artık...:) 
Pek güzel bişey kalmamış indirimde haliyle...Sadece Bershka'dan bu nubuk şortu aldım inanılmaz bi fiyata... H&M kolyem ise yeni sezondan ve uzunca bir süre birçok kombinimi tamamlayacak gibi duruyor ... 
 Siz de bu rüya gibi indirim dönemi sonlanmadan bir göz atın derim ;) 



We are living the last rays of sales ...Soo sad that Its time  to stop going on a shopping spree without worrying about our credit cards' fate ...:)
Normally , I couldn't find many things ...I just bought this Bershka suede shorts that is amazingly low in price.My H&M necklace ( new season) seems to be completing my outfits for a long time..
I strongly advice you to have a look at the last rays of sales;)









6 yorum:

  1. ikiside süper ama kolye daha süper güle güle kullanın :)


    http://aelidaa.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. şort çok güzelmiş gerçekten ! =) güle güle giy hepsiniii

    YanıtlaSil
  3. Sort cok guzelmiss cnm :) suprr kombinler yapicagina eminim:)

    YanıtlaSil
  4. Çook teşekkür ederim kızlarrr ;) Kocaman öpüyorumm...

    YanıtlaSil
  5. şort çok hoşmuş, beğendim bende, arada böyle abuk rakamlarla güzel parçalar çıkabiliyor :) kendimi define avcısı gibi hissediyorum öyle anlarda :)

    YanıtlaSil
  6. Cecilia ; ne kadar doğru ifade etmişsiin:) Benim de ucuza kayda değer bişeyler bulunca yüzümde define bulmuş ifadesi oluyo :) sanki mağazayı bana vermişler gibi ...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...