Sevgili takipçilerim;)

5 Şubat 2012

Sarışın? Rihanna ?

      Rihanna '' Ona herşey yakışır !'' dediklerimizden , kabul ... En sıradışı saç modellerini ve renklerini , kıyafetleri onda görünce beğeniyoruz. Ama sarışın halini sevmedim ben hiç ! Kesinlikle çirkin denemez , ama çoook daha çekici olduğu renkler varken , bu hal nedir ki ... Kendisini binbir surat görüyoruz , en çok değişiklik yapan ünlülerden zaten,bir de sarışın görmesek olurdu bence ;) Siz nasıl buldunuz???

      Allright , I can't deny that we love whatever we see on Rihanna   . We like even the most extraordinary hairstyles and colours she tries.But I hate her blond hair! Well ,  she can never be ugly...  But, while there are so many other colours that make her look prettier , there would be no loss in not seeing her with blond hair.What do u think about Blond Rihanna???










4 yorum:

  1. hayır sarı onun rengi değil... son resim de çok güzel ama sarı bildiğin çiğ durmuş...

    YanıtlaSil
  2. I defenatelly prefer her redhead!!!

    YanıtlaSil
  3. rihanna'ya bayılırım! hem şarkılarına, hem kendisine, hem renkten renge soktuğu saçlarına hem de giydiklerine amaaa sarı olmamış.. bence sarışın olmak cidden öyle herkesin harcı değil, basit gözüküyor.

    beklerim ;)
    edankb.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ben de çoook severim Rihanna'yı ve kesinlikle katılıyorum ... Yakışmıyosa ,hele de yakışan onca başka renk varsa gerek yok ;)

    Zaten takipteyim ben ;)))Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...