Sevgili takipçilerim;)

29 Ocak 2010

Beyaz Jean demisken ...

Beyaz jeanlerden bahsetmisken , birkaç tane daha kombin paylasiim dedim , hepsi çok hos , çok kullanıslı , 
yeni sezonlar ne getirirse getirsin yerini devretmeyecek bence baska birseye;)

Minik bi omuz detayı

 
 Üzerimdeki pull and bear 'dan ; vatkalı ve zımbalı Dümdüz siyah bir üste bile o kadar anlam katmıs ki hem vatka hem de zımba ,gerçekten çok severek giyiyorum ! Ayrıca vatka omuzları genis de gösteriyor benden söylemesi ;) Bu sezon itibariyle bol bol giyicez bence! Her markada da omuz detaylı üstler , blazerler gözüme çarptı ! Bian önce edinelim bikaç parça;)!!!

ps; Ellere dikkat!yıktım tabularımı ;p , lacivert ojelerimi sürdüm , alısabilecek miyim bakalım ;)

Günün Kombinleri ;) !!

 
İste sezonun gözdeleri çizgili , bandaj etek , puantiyeli çorap ,desenli tayt ,oxford ayakkabı ve blazer ceketlerin nasıl kullanılacağına dair iki tane ufak ipucu;)ikini de çok sevdim , ancak oxfordları topuklu kullanmaktan yanayım ;) 



Desenli taytlara bakısımı değistiren bir kombin daha;) Çok sade ama kesinlikle çok göz alıcı !Ama bacakları biraz kalın gösterdikleri de bi gerçek... Hersey aynı kapıya çıkıyo kızlar, bahar geliyor , zayıflıcaz baska yolu yok ;)!

Bere Modası ; Hem çok sirin , hem fonksiyonel !




Gecen seneden beri takılagelen bu cici bereleri bu kadar seveceğimiz hiç gelir miydi aklınıza? Halka küpelerle , doğal makyajlarla , hem spor , hem sık kombinlerle çok güzel duruyorlar! Ben koccaman halka küpelerle kullanıyorum , hem üsümüyor, hem sade bi kombine hareket katıyorum ;) Mutlaka denenmeli !  
Bakın Cameron Diaz nasıl kombinlemis; 


27 Ocak 2010

Mango'dan 2010 Yazı

35 TL





MANGO da yeni sezonunda bandaj ve balon eteklere eteklere , Bol T-shirtlere, Blazer-boy friend ceketlere,çizgililere bol bol  yer vermis , en kısa zamanda bizzat ziyaret etmek lazım ;)
Çok vaktim olmadığından simdilik ufak bi sanal gezinti yaptım hepiniz için mangonun yeni sezonunda ;) Detaylı olarak tekrar bakıcam hem kendim hem sizin için ! 
Ben simdilik çizgili T-shirt ve ikinci fotoğraftaki kolye ve eteğe bayıldım ! Kolyenin fiyatı 99 TL yanlız onun da haberini vermem lazım ;) onun yerine iki parça kıyafet almak çok daha cazip geldi bana !

26 Ocak 2010

Bizden Sokak Modası

Nereye baksam yurtdısındaki  baskentlerin , sehirlerin sokak modasının analizlerini görüyor ve üzülüyorum ;( Ama çok acı ki, Modaturkiye 'deki sokak modası fotolarına bakınca , yurtdısındaki sokak modasının neden daha popüler olduğunu tahmin etmek hiç de zor değil ! Çoğumuz birbirimizin birer versiyonuyuz , kalıplarımızdan kurtulamıyoruz , ne popülerse onu giyiyoruz (elestirdiğime bakmayın, ben de dahilim buna) Bu böyle  rüküs,su böyle klasik diye kimseyi elestirmicem o bana düsmez, asla rencide etmem kimseyi ;) Hatta bizim sokak modamızda da o kdr umut verici, o kadar güzel kombinler çarptı ki gözüme,umut doldum ,hadi bi bakalım ;) ;

32 yasındaki Melis hanımın oxfordlarına bayıldım öncelikle! Aynı kombini gözümüzün alıstığı hatta bıktığı çizmelerle,babetlerle görsem bu kadar beğenirmiydim bilmiyorum ;Skinny nin rengi de ayrı bir hava katmıs bence!

Gözlük-urban Outfitters

Hırka-boss
Pantolon-h&m
Çanta-ny
Ayakkabı-dior 


25 yasında ve illustratör olanAyça hanımı da beğendim çok ! çizmeleri , deri ceket seçimi ve saç kesimi kesinlikle çok güzel ;) Buyruuunn ,


Ceket-jackal&high
Kazak-afrodit
Çanta-accessorize
Çizme-italya 

Simdilik bu kadar ;) Halt etmis Stockholm - London Street Style , ben mümkün olduğunca bizden birseyler paylasmak istiyorum sokak modası konusunda! Simdi biraz uyumaca , sonra görüsürüz;)!!



Mimlendim ;) !




Sevgili Glam's World kendimi 7 maddede anlatmam için mimlemis beni ;) Ne kadar objektif olabilicem bilmiyorum ama kısaca deniorum bakalım;) ;
~ Gülmeyi inanılmaz seviyorum ! Hatta çok sinirlendiğimde , üzüldüğümde bile gülerek tepki verebiliyorum,çok saçma ama böle ;)
~Duygusalım ! Hem de haddinden fazla! Önemli kararlarımda mantıklı diil duygusal olmak en dezavantajlı yanı ;S
~Modaya , sinemaya , dansa ve özellikle tiyatroya karsı müthis bi ask besliyorum içimde 
~İnsanları çok seviyorum ama çok kötü bi huyum var , ilk tanıstığımda elektrik alamadığım bi insanla sonradan iyi olamıyorum
~inatçıyım... Uzatır da uzatırım bi konuda haklı olduğumu düsünüyosam ...

~Spor'a bayılıyorum ... Her dalını çok ama çok seviyorum !
~ASIĞIM !!! En önemlisi de bu sanırım ;) !  
Ne kadar çok sey varmıs meğer ! 7 maddede anlatabilmek çok zormus, bunun dısında o kdr çok sey varmıs ki ! 

25 Ocak 2010

My Dream Girl !!

Bu fotoyu ilk kez gördükten sonra derhal gidip blazer ceket edinmistim , gerçekten bakmaya doyamıyorum... Kürk bu kadar ince bi detay halinde ancak bu kadar güzel kullanılabilir heralde;) Çok az görünse de çantasında da zımbalar gözüme çarpıyo 
Gerçekten baktıkça bakasım , havaya meydan okuyup böyle giyinip çıkasım geliyo ! Aaa tabi bi de yaz yaklasırken rejime girmek var ki ona simdilik hiç değinmiyorum bile;) Lütfen havalar ısınsın ve lütfen biz de ülkemizde böyle kombinler görebilelim artık sokaklarda!



Kurtulamıyorum klasik oje renklerimden ;(

Bayılıyorum inci gibi sağlıklı ellere yapılan French maniküre , ya da (doğustan bronz olduğum için hayatımın hiç bi döneminde sahip olamayacağımı bildiğim ) bembeyaz ellerde kıpkırmızı tırnaklara!Ama ikisi de cok klasik artık 
2009 sonlarında Chanel 'in gül kurusu renge ağırlık verdiğini okuduktan sonra feci dadandım , baska bir renk kullanamaz oldum , çok soft ve garip ama beni rahatlatıyo ;)
Ama 2009 'da son derece moda olmaya baslayan ve 2010'da da  popülaritesinden hiçbisey kaybetmeyecek olan  lacivert ve siyah oje akımına bi türlü alısamadım , ona bi çare bulmam lazım acilen ' Baskalarında cok beğeniyorum çünkü!

Gelelim 2010 ' da oje renklerine ; 
Chanel bu sefer de yesil rengi kullanmıs ojelerinde ağırlıklı olarak ; Ben de hangi katalogu açsam ellerde bu tarz renkler var, bakalım bunlara alısmak ne kdr zamanımızı alıcak ;)!






24 Ocak 2010

Siz de mi yaa;(?

İkisinin de hayranı değilim , ama birbirine bu kadar yakıstırdığım çok az çift var...Sosyal sorumluluk duygularının bu kadar gelismis olması da hep etkilemistir beni...Ayrılacaklarını duyunca çok üzüldüm Anjelina Jolie ve Brad Pitt 'in.Asi kadın Angelina'nın ani çıkısları sebep olmus ayrılığa...

 Su fotolarına bakıp iç geçirdim , uyumlarına ve Angelina'nın cok da özelliği olmayan elbisesine bayıldım (tabi ayakkabısı dısında ! daha abartı ya da farklı bir renkte olabilirmis! )...Umarım barısırlar , biz de bunun benzeri görüntülerden mahrum kalmayız;)



22 Ocak 2010

Topshop 2010 'dan ufak çıkarımlar


Topshop ' ın 2010 koleksiyonu bize sezon hakkında nasıl ipucu veriyo bi bakalım  ;
-Bol bol çiçek deseni giyicez gibi duruyor , canımıza minnet!!  ;) elbiselerde eteklerde , sort ve hatta taytlarda (bayıldım o gül motifli tayta!) çiçekler açmıs, tam ilkbaharlık!!Stradivarius indiriminde karpuz kollu gül desenli bodylere bayıldım ama bedeni kalmamıstı , bulursanız bandaj eteklerle cok güzel durucak ! bi bakın derim ;)
-Tulum coktan girdi hayatımıza ama kullanıslı olmadığındanmıdır nedir fazla tutulmadı gibi geliyo  ama yine de cok güzel duruyor, Ben siyah olana bayıldım !
-Blazer ceketlerimizi giymeye devam ! Olleeeyy ;) !!!
-Salvarlar da son derece göze çarpıyo ama ben alısamıyorum , upuzun ve düzgün bacaklarda güzel duruyo sanki ,tasıması zor ;) cesaret edenler varsa bu sezon yasadılar !

Sizin neler çarpıyo gözünüze;)?

Topshopsız Ankara ;(

Ankaralı alısveriskoliklerin yarasıdır ''Topshopsız Ankara'' bi süredir ;( Bi türlü neden kapandığına anlam veremiyor , koleksiyonlarını da gıptayla izliyoruz... Markanın 2010 İlkbahar koleksiyonuna cok sevdiğim bi sitede, alısveriscininde rastladım ; bi bakalım neler giyilecek ilkbaharda ; 




DENİM FOREVER !!!!

İndirimi tükettik artık , markalar da yavas yavas beğenizime sunuyo yeni sezonlarını...
 Bershka'nın sayfasını açar açmaz bi yandan içim açıldı bi yandan da denim istilasına uğradı algılarım ! Ama hakkını vermek lazım ; denim ayakkabılarda , cantada ,üst-alt giyimde ,hatta takılarda cok güzel duruyor , her durumda bir kurtarıcı oluyor!!Yeni sezondaki hakimiyetini görünce ben de sizin için benden biseyler koymak istedim outletime,bir göz atın derim ;)

Bershka'nın yeni sezonundan bikaç parcayı cok sevdim özellikle assağıdaki denim ayakkabıyı mimledim , ilk gördüğümde almalıyım !Her ne kadar hepimiz soğukla (hatta bi çoğumuz karla) boğusuyo olsak da su günlerde , içimizi açar  yaza hazırlanmak için bi motivasyon olur belki dedim ;) ,bakalım ne düsüneceksiniz;)



21 Ocak 2010

Kesinlikle muhtesem!!


Çok severek takip ettiğim yelizin dünyası ' nda rastladım bu tasarım harikası cluchlara , acilen edinmeliyim dedim ama hiç kalmamıs ;( takipteyim ben , umarım tekrar satısa sunulur , hemen haber veririm size de !!çok sirin diiller mi sizce de?



19 Ocak 2010

2009'da Neler Giydik ;) ???


Nasıl geçip gittiğini anlamadan bi seneyi daha geride bıraktık... Son derece stratejik davranıp, yeni yıl gecesi geçer geçmez indirime giren mağazalarda 2010 modasını izleme imkanı buluyoruz yeni sezonlarıyla yavas yavas...


Bakalım 2009’da neler giymisiz ;


Kürk
        
Önceleri son derece kokos ve ağır gelen  , sadece belli yas üzerindeki bayanlara hitap eden kürklere son derece alıstık , en spor,günlük kombinasyonlarımızda bile kullanır olduk... Bu kombinasyona  bakılırsa bence hiç de yabana atılıcak bi trend diil !!







Siyah 
Kıs gelir gelmez çıkarırdık toprak tonlarını eskiden ; taba çizmeler , kemerler , krem rengi kazaklar , tunikler... Her ne kadar hala bi çoğumuzun vazgeçilmezleri olsalar ve bi anda hesini bi kenara atmak cok mümkün olmasa da kahverengiler , kremler , tabalar yerini gri ve siyaha bırakır oldu günden güne, bence cok da güzel oldu su kombinasyonlara bakılırsa ;) ; 







Zımba , payet
Aksesuarlarımızdan tutun,ayakkabılarımıza ,kıyafetlerimize, spor ya da sık bütün kombinasyonlarımıza hakim olmaya basladı  zımba ve payet ...Gerektirdiği gibi giyilmeyince abartı durabiliyorlar ama hakkını verince mükemmeller! Bana bu sezonun kattığı en güzel sey zımbalar  ! aaa bi de fermuar detayları var , onları da unutmamak lazım

 




Zebra ve Lepoar desenleri
Aynı kürk gibi , bir ara abartı gelen , ya da sadece özel günlerde kullandığımız bu desenler artık günlük hayatta , herseyde!! Ayrıca  siyah lepoar ve kahve-krem renkli zebralar da sezonda karsımıza sıkça çıkanlardan  ; 





Tayt
Tasıması cesaret istese de , çok rahat ve trendy olusu , uzun t-shirtlerimize anlam katısı,yine her türlükombinasyonlarımızın müthis bi tamamlayıcısı olusu,aaa bir de pantolonlarla karsılastırınca son derece ekonomik olusu  ;)  tayt tutkunu yaptı heimizi bu sezon ;)





Blazer & Boyfriend ceketler
Hiç tahmin etmezdim bu ceketleri bu kadar sevebileceğimi En bol olanları bile hakkıyla kombinlenince son derecce feminen ve sık duruyor

 


Deri
Bu kadar sevdiğime inanamadığım ,1 sene öncesine kadar  hiç de tarzım olmayan deri     ceketler , pantolonlar, aksesuarlar hem yeni sezona hem de geçtiğimiz sezona hakim olmus durumda! 





Uzun çizmeler
Yine tasıması zor olan bi parça kesinlikle , hatta bloglarda ‘’Türk kadını uzun çizmeleri tasıyabilir mi ? ‘’ gibi büyük tartısmalara yol açmıstı Ne münasabet niye tasıyamayalım canım? Hepimize cok da yakıstı !!! iste kanıtı ;)



18 Ocak 2010

Deri tayt istiyorum !!!

Baslarda cok yadırgasam da cok sürmedi taytları benimsemem , hatta olayı biraz abartarak hergün hergün giymem!! Düz siyah favorim, her renkte  ve jean görünümünde taytları da bayılarak giyiyorum da bi türlü cesaret edemedim desenli taytlarla  ve ya deri taytla yaılan kombinlere

Ama soğuk olduğu kadar  güzel , fit ve moda ikonu Victoria Beckham'ın su görüntüsüne bayıldım , acilen deri tayt edinmeliyim!!!,




 
Her ne kadar sıfır beden konusunda asırıya kaçmıs olsa da , kombini ve saçlarıyla gayet güzel görünüyor öyle diil mi??





15 Ocak 2010

Herkese merhaba!!!

İnanılmaz yoğun olduğum bi dönemde , her sabah altüst edip daha sonra toparlamaya çalı
şırken ,içindekilerin yarısını giymediğimi yüzüme tokat gibi vuran gardrobumu karıştıyordum yine bi blog oluşturmaya karar verdiğimde

Amacım hem yoğun tempolu bir günden sonra , sizlerle aklımdaki bulutlardan kurtulmak , hem gardrobumu sizlerle paylasmak , hem de moda adına karşılıklı fikir alışverişinde bulunup , birbirimize birşeyler katmamızı sağlamak ;) belki değerlendiremediğimiz , fazlalık olarak gördüğümüz herşey işe yarar hale gelir ;)

Hadi ba
şlayalımmm!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...