Sevgili takipçilerim;)

27 Ocak 2010

Mango'dan 2010 Yazı

35 TL





MANGO da yeni sezonunda bandaj ve balon eteklere eteklere , Bol T-shirtlere, Blazer-boy friend ceketlere,çizgililere bol bol  yer vermis , en kısa zamanda bizzat ziyaret etmek lazım ;)
Çok vaktim olmadığından simdilik ufak bi sanal gezinti yaptım hepiniz için mangonun yeni sezonunda ;) Detaylı olarak tekrar bakıcam hem kendim hem sizin için ! 
Ben simdilik çizgili T-shirt ve ikinci fotoğraftaki kolye ve eteğe bayıldım ! Kolyenin fiyatı 99 TL yanlız onun da haberini vermem lazım ;) onun yerine iki parça kıyafet almak çok daha cazip geldi bana !

4 yorum:

  1. ya sanki hafif bir topshop özentiliği gördüm mangonun bu yaz sezonunda :)) tarzlar nerdeyse aynı. bende 2. ve 4. kombinlere bayıldım tatlım, üüff bunlar gibi yüksek bel etek arıyorum bulamıyorum, nerde bulabilirim acaba?

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle cnm çok benziyolar! özellikle çiçek desenli elbiseleri var mangonun onlar resmen topshop özentisi ;)
    zaranın yeni sezonunda gördüm sanki yüksek bel etekler dördüncü kombinasyondaki gibi , tam da emin olamadım indirimde de görmüs olabilirim
    Senle konusunca karar verdim , haftasonu ben de kesfe çıkıyorum ;)!

    YanıtlaSil
  3. Haydi ozaman ikimize de rastgele :))
    Allah'ım bu haftasonu hem ucuz hem güzel hem de ihtiyacımız olan şeylerle karşılaştır bizi, lütfen ayaklarımıza kara sular inene kadar gezip aradığımız ürünleri bulamamamıza müsaade etme, AMİN :D

    YanıtlaSil
  4. Amiiinn ;) ! Ama lütfen Ankara'da hava da izin versin bize , heyecanlandım ;) !

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...