Sevgili takipçilerim;)

25 Ocak 2010

My Dream Girl !!

Bu fotoyu ilk kez gördükten sonra derhal gidip blazer ceket edinmistim , gerçekten bakmaya doyamıyorum... Kürk bu kadar ince bi detay halinde ancak bu kadar güzel kullanılabilir heralde;) Çok az görünse de çantasında da zımbalar gözüme çarpıyo 
Gerçekten baktıkça bakasım , havaya meydan okuyup böyle giyinip çıkasım geliyo ! Aaa tabi bi de yaz yaklasırken rejime girmek var ki ona simdilik hiç değinmiyorum bile;) Lütfen havalar ısınsın ve lütfen biz de ülkemizde böyle kombinler görebilelim artık sokaklarda!



5 yorum:

  1. Hakikaten su gibiiiii, biz de öyle olalım:)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle su gibii , daha doğru ifade edilemezdi ısııl ;)
    Hem de sezonun en gözde arçaları ancak bu kadar uyumlu ve abartıdan uzak kombinlenebilir heralde!Alkıslıyorum bi kere daha ;)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten de süper bir kombin olmuş, kürk detayı ne kdr zarif duruyor, çok sade ama herşey var aslında :)
    Bu arada mimlendin şekerim, emanet mim'in blogumda :)

    YanıtlaSil
  4. Dimi cnm yaa?? Gerçekten bir yada iki sezonun bi özeti resmen ;) Her baktığımda bi kez daha beğeniyorum ! Havalar ısınsın kopya çekelim biz de Glam !!
    Mim 'imi gördüm en kısa zamanda tanıtıyorum ben de kendimi yakından ;)

    YanıtlaSil
  5. Çekelim valla tatlım, ama önce onun kdr ince olalım, diyete devam :))) ben ne zmn kürklü bişe giysem acayip komik oluyorum, onun üzerindeki gibi birşey bulursam hiç kaçırmam, çok hoşuma gitti çünkü:) gerçi o kürk de bir DIY projesine benziyor gibi, blazer'a sonradan eklenmiş sanki. çok sevdim, bakıp bakıp ilham alıcam bu görüntüyü:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...